divendres, 2 de gener del 2015

Los Fets de 1714

ESTRENA de LOS FETS DE 1714
20 setembre 2014  Teatre de l'Orfeó Reusenc


Des de l'inici de la temporada anterior, hem estat treballant en un espectacle, marca de la casa, diferent al que estàvem acostumats l'Orfeó per la seva complexitat. 

Hem creat una obra original basada en textos històrics i novel·les d'autor, cantades per les veus de l'Orfeó Reusenc amb històries, llegendes i rondalles que parlen sobre els fets. Cançons amb personatges anònims, cavallers, pagesos, maulets i reis que desfilaran per l'escena representant tant a herois com a traïdors, aliats o enemics que s'han retingut en la memòria històrica col·lectiva.


Un concert teatralitzat que vol explicar el que va passar a casa nostra ara fa 300 anys, en què la presència de Reus i el Camp de Tarragona hi tenen un paper destacable, sense deixar de banda altres territoris dels Països Catalans. Així, la història narra des de la mort de Carles II el 1700, el qual va morir sense descendència, fet que desencadenà la Guerra de Successió Espanyola, fins a la desfeta del setge de Barcelona, l’Onze de Setembre de 1714.

Esperem que l'esforç que hem fet tots els cantaires sigui molt aplaudit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada